Hei der ute

Hei. Dette er min første blogg på lange tider, og vet egentlig ikke hvor jeg skal starte, så jeg bare hopper i det.

Jeg er ei jente i midten av 30-årene. Jeg bor i Akershus, er gift og har to barn. Ei jente som entrer tenårene om en drøy måned, og en gutt på 9. Sammen har vi en hund på 11, som vi fikk gjennom FOD (Foreningen for omplassering av dyr) da han var 7.

Jeg jobber fulltid, og lever et tilsynelatende normalt liv. Veldig mange gjør det, men innenfor de trygge veggene i hjemmene våre så foregår det mye mer enn hva vi gir uttrykk for.

Har du noengang opplevd å føle at du er så alene om å ikke ha det «perfekte» liv? Er du av og til, eller kanskje ofte misunnelig på alle de statusene du ser på Facebook om hvor bra alle har det til enhver tid? Du er ikke alene om det. Mange av oss skriver stort sett bare på sosiale medier når vi har det fint, eller når vi vil skryte av hvor bra vi har det der og da. Ikke alle vil lesse sine negative tanker ut på sosiale medier, og da ser jo livene våre helt nydelige ut. Det er sjelden sannheten.

Vi alle har issues i livet, det er det som former oss som medmennesker. Det finnes mennesker der ute som lever et beskyttet liv, fullstendig skjermet for livet der ute. De har issues de og, bare ikke på samme måte som oss som lever dette «normale» livet.

 

Hvis du kjenner litt på at du kjenner deg igjen, og ønsker å lese en ærlig blogg, så følg med videre, jeg har nemlig skrivekløe, og så fort jeg har bestemt meg for neste innleggstema så kommer det en post til.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *